Over ons

Schoonmaak is een vak!

Schoonmaak service is een regionaal schoonmaakbedrijf en levert haar schoonmaakdiensten in de regio Noord ( provincies Drenthe en Groningen )

Met een enthousiast dienstverlenend team werken wij graag aan een stabiele langdurige relatie. Door onze persoonlijke benadering worden de werkzaamheden aan uw wensen aangepast. Door onze medewerkers zorgvuldig te selecteren en op een juiste wijze in te zetten wordt de gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd.

Door onze communicatielijnen kort te houden is een flexibele inzet eenvoudig te realiseren en worden afspraken zorgvuldig nagekomen.

Ruimtes in bedrijven worden steeds flexibeler gebruikt. Door hier kritisch met onze opdrachtgevers naar te kijken schrijven wij een schoonmaakplan helemaal op maat. Hierbijbekijken wij de ruimten die meer aandacht nodig hebben en waarbij hygiëne belangrijker is dan andere ruimten.

In tegenstelling tot de landelijke grote schoonmaakbedrijven staat kwaliteit en continuïteit bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een “imago” hoog te houden en zijn nauw betrokken bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen daadwerkelijk dat alles goed geregeld is en ontzorgen graag onze klanten als het om schoonmaken gaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?Bel ( 31) 6 23 34 97 05 of vul ons contactformulier in en krijg geheelvrijblijvend een offerte, of advies op maat!

Hartelijke groet,
Team Schoonmaak Service